Πολυχώρος Άγιο Γάλας Χίος - Εναλλακτικές Δραστηριότητες Άγιο Γάλας - Σπήλαιο Χίος - Τοπικές Γεύσεις Άγιο Γάλας Χίος - Βυζαντινός Ναός Άγιο Γάλας Χίος - Περιηγήσεις Άγιο Γάλας Χίος

Πολυχώρος Άγιο Γάλας Χίος - Εναλλακτικές Δραστηριότητες Άγιο Γάλας - Σπήλαιο Χίος - Τοπικές Γεύσεις Άγιο Γάλας Χίος - Βυζαντινός Ναός Άγιο Γάλας Χίος - Περιηγήσεις Άγιο Γάλας Χίος

3663 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Άγιο Γάλας
Περιοχή: Χίος
Τηλέφωνο: +302274022004
Κινητό: +306945331354
Τ.Κ.: 82103
Κατηγορία: ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ
Fax: -
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.polyxorosagiogalas.gr
  Πολυχώρος Άγιο Γάλας   H ομορφιά του τοπίου σε μαγεύει. Ο χώρος αποπνέει απλότητα και ανθρωπιά, γιατί πράγματι το ανθρώπινο χέρι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατότητα που παρέχει η φύση για να δημιουργηθεί στο Άγιο Γάλας αυτή η όαση που πλέον ακούει στο όνομα "Πολυχώρος Άγιο Γάλας". Ο Πολυχώρος Άγιο Γάλας βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο των σπηλαίων του χωριού Άγιο Γάλας, το βορειότερο και γηραιότερο χωριό της Χίου με 8000 χρόνια ιστορίας. Είναι ένα...
3663 Επισκέπτες:

Άγιο Γάλας, Χίος

3663 Επισκέπτες:

 

Πολυχώρος Άγιο Γάλας
 

H ομορφιά του τοπίου σε μαγεύει. Ο χώρος αποπνέει απλότητα και ανθρωπιά, γιατί πράγματι το ανθρώπινο χέρι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη δυνατότητα που παρέχει η φύση για να δημιουργηθεί στο Άγιο Γάλας αυτή η όαση που πλέον ακούει στο όνομα "Πολυχώρος Άγιο Γάλας". Ο Πολυχώρος Άγιο Γάλας βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο των σπηλαίων του χωριού Άγιο Γάλας, το βορειότερο και γηραιότερο χωριό της Χίου με 8000 χρόνια ιστορίας. Είναι ένα σημείο μετάδοσης στον επισκέπτη βιωματικών εμπειριών από όλη τη βόρεια Χίο.

Μπορείτε να φάτε κάτω από τα πλατάνια χειροποίητους μεζέδες και να γευστείτε Χιώτικη παραδοσιακή κουζίνα. Να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε μικροί μεγάλοι χρησιμοποιώντας τις κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί με μεράκι, όπως το σχοινί ισορροπίας, zip line, τραμπολίνο και άλλα πολλά.

Και μην ξεχνάτε: Στο Άγιο Γάλας σας περιμένει το Σπήλαιο να το εξερευνήσετε και να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας της Αγιογαλούσαινας με το μοναδικό τέμπλο.

Οι περιηγήσεις που γίνονται καθημερινά στο εσωτερικό του σπηλαίου και του ναού, βουτηγμένου στο πράσινο και βυθισμένου στον βράχο, μυούν τους επισκέπτες στο παρελθόν, την ιστορία και τους μύθους του. Ο Πολυχώρος Άγιο Γάλας, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με επικεφαλή Αναστασία Γαλάτουλα.

Oι ιδιοκτήτες σε συνοδεύουν στα σπήλαια του Αγίου Γάλακτος, την Παναγία Αγιογαλούσαινα, την Αγία Άννα, τις υπαίθριες και στεγασμένες εκθέσεις, τα παρτέρια με τα αρωματικά φυτά και τις υπαίθριες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Ο Πολυχώρος "Άγιο Γάλας" είναι ένας ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να γνωρίσουν μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία στη Χίο.

Η διαδρομή καταλήγει αναπόφευκτα στο καφέ του Πολυχώρου. Ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν με την ψυχή τους στα υπαίθρια παιχνίδια από φυσικά υλικά, η δροσιά των πλατάνων, η μουσική των τρεχούμενων νερών και των τζιτζικιών, οι σπιτικοί μεζέδες με υλικά από την περιοχή της Αμανής και το άφθονο χιώτικο κρασί σε φέρνουν αβίαστα σε μια κατάσταση απόλυτης χαλάρωσης.

ΜΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ
 

Υπηρεσίες

Πολυχώρος
Εναλλακτικές Δραστηριότητες
Τοπικές Γεύσεις
Βυζαντινoί Ναοί
Ξεναγήσεις
Ομαδικές Εκδρομές
Υπαίθριες Δραστηριότητες
3663 Επισκέπτες:

Άγιο Γάλας
Χίος

Τηλέφωνο: +302274022004
Κινητό: +306945331354

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: